Чернівці: Олексій Каспрук зустрівся зі словенським підприємцем задля пошуку спільних рішень щодо інвестиційних пропозицій

Чернівці: Олексій Каспрук зустрівся зі словенським підприємцем задля пошуку спільних рішень щодо інвестиційних пропозицій

21.05.17 08:02 0 514
Чернівецький міський голова Олексій Каспрук зустрівся з керівником компанії «RIKO» (Словенія) Янезом Шкрабєцом (Janez Skrabec). Під час робочої зустрічі керівник компанії розповів, що «RIKO» має великий міжнародний досвід планування та реалізації проектів в області технологічного обладнання, енергетики, екології, логістики та будівництва.

Коло інвестиційних інтересів компанії у Чернівцях охоплює наступні перспективні напрямки: очистка відпрацьованих вод; біогаз – будівництво метантенків у рамках міських очисних споруд, з можливим термічним гідролізом мулу з других відстійників; будівництво нових очисних споруд; будівництво полігонів твердих побутових відходів з заводом для сортування і можливого спалювання твердого залишку сміття; станція компостування органічних відходів; будівництво трансформаторних станцій; будівництво ГЕС, ТЕС тощо.

Олексій Каспрук детально окреслив сучасні виклики та проблеми, над вирішенням яких працює місто, та запросив бізнесмена до продовження фахового діалогу на рівні експертів з пошуку спільних рішень з низки конкретних інвестиційних пропозицій, зокрема, у комунальній сфері. «Безперечно,- наголосив Олексій Каспрук, – ми зацікавлені в нових міжнародних проектах, особливо якщо це стосується покращання навколишнього середовища та впровадження нових сучасних технологій».

Чернівці цими днями також відвідає чисельна делегація з Словенії, представники якої візьмуть участь у відкритті меморіальної дошки на математичному факультеті Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича видатному математику Йосипу Пленелю.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГБО-2 vs ГБО-4: Основные ...
Наступна новина: У Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ