В Луцьку погляд у майбутнє. Конференція Smart&Safe city

В Луцьку погляд у майбутнє. Конференція Smart&Safe city

22.05.17 08:53 0 524
18 травня у місті Києві проходила конференція Smart&Safe city conference, в який на запрошення організатора конференції компанії «ІТ-Інтегратор» брали участь працівники Луцької міської ради.

В сучасному світі велика увага приділяється комфортному та безпечному проживанню громадян, забезпечити це дозволяють сучасні технологічні рішення у сфері «розумного міста».

Програма конференції була насичена цікавими та корисними доповідями спікерів відомих компаній Cisco, Microsoft, LG, Samsung, IQ Trading, які ознайомили з останніми розробками, що стосуються побудови «розумного міста». На стендах були продемонстровані можливості сучасної відео та телевізійної апаратури, застосування програмного забезпечення, що дає можливість глибокого аналізу отриманого відеоматеріалу, що сприяє попередженню або швидкому реагуванню на надзвичайні або потенційно небезпечні події.

Сучасні рішення дають можливість побудови комфортного середовища не лише для громадян, а також сприяють залученню інвесторів, спрощують та роблять більш зручним механізм залучення інвестицій.

Учасники конференції мали змогу познайомитись з успішними рішеннями у галузі «розумного міста» таких міст як Київ, Запоріжжя, Дрогобич.

В Україні триває реформа медичної галузі, одним з основних елементів якої, є електронна система охорони здоров'я, тож ознайомлення із стратегією розвитку e-Health в Україні учасників конференції дасть можливість на місцях розбудовувати цю галузь із застосуванням сучасних технологічних рішень.

Також відбуваються зміни у галузі освіти, на конференції розглядалось питання STEAM-освіти: підготовки дітей до технологічно розвинутого світу.

Участь в таких конференціях надихає на пошук цікавих та сучасних рішень, дає розуміння в якому напрямку рухатись, а також відкриває широкі перспективи для зав'язування корисних контактів з перспективою на цікаві та результативні спільні проекти.

Відділ програмно-комп'ютерного забезпечення

тел. 724050

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ