Нагородили найкращих учнів Луцька

Нагородили найкращих учнів Луцька

22.05.17 10:48 0 582
У Палаці культури міста Луцька віншували обдаровану учнівську молодь навчальних закладів. Тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу навчального закладу, а й міста, області та держави.

Участь у заході взяли секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Костянтин Петрочук, голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алла Надточій, начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, голова міського комітету профспілки працівників освіти Галина Василенко.

У вітальному слові Ігор Поліщук сказав: “ у цій залі ми бачимо кращих з кращих. Молоді люди своїми стараннями і успіхами прославляє наше місто і нашу країну. Цими успіхами ви прокладаєте шлях у майбутнє. Хочу подякувати за старання. Я впевнений, що за вами - майбутнє”.

Висловив слова вдячності на адресу педагогів за те, що вони допомогли дітям розвинути таланти, і батькам за постійне сприяння та допомогу.

Також Ігор Поліщук вручив відзнаки кращим учням та педагогам у різних номінаціях.

Вітальні слова пролунали й з вуст заступника міського голови Костянтина Петрочука та голови постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алли Надточій.

Для переможців та гостей заходу відбувся святковий концерт за участі творчих колективів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку стартував ...
Наступна новина: Теренова гра «Легенда УПА» ...

КОМЕНТАРІ