Найкращий день року у Чернівцях

Найкращий день року у Чернівцях

22.05.17 09:44 0 547
На Центральній площі біля Ратуші стартував День вуличної музики. Його відкрив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, який затрембітав перед велелюдною громадою. До участі у святі зголосилося понад 80 музичних гуртів. Для публіки зіграють сотні музикантів різного віку. Кожен з них має змогу обрати музику на свій смак, ставши учасником музичного дійства.

«День вуличної музики – це дуже знакова подія для Чернівців, – каже міський голова Олексій Каспрук. – Його недаремно називають найкращим днем у році, адже це завжди зустрічі з друзями, талановитими людьми у сфері мистецтва. Запрошую усіх чернівчан та гостей міста на це свято, яке, мабуть, збере найбільшу кількість учасників серед всіх міст України. На вулицях та площах міста відбувається низка заходів: День вуличної музики, чемпіонат серед тілоохоронців України та Європи, спортивний та гастрономічний ярмарки, ярмарки хенд-мейду, ніч у музеї та багато інших подій».

Сцени свята розпочали роботу о 13.00 і розважатимуть чернівчан до 22.00. Нічна сцена працюватиме з 23.00 до 06.00.

Локації Дня вуличної музики:

1. Класична сцена – Дворик Ратуші – виступають музиканти, серед яких сольні виконавці, барди та струнні квартети.

2. Фолк – сцена – сходів Ратуші – програму приготували вихованці музичних шкіл, фольклорні колективи та народні аматорські оркестри клубних установ міста.

3. Основна сцена – вул. О. Кобилянської (біля Целанівського центру) – репертуар, присвячений року та поп-року, музиці жанру фанк та інді.

4. Акустична сцена – вул. О. Кобилянської (біля «Панської гуральні») – акустична музика, реггі, рок, фолк.

5. Молодіжна сцена – Театральна площа – збирає симпатиків репу, хіп-хопу та вуличних танців.

6. Альтернативна сцена – Площа Філармонії ( 19.00-21.00) – музика у жанрі фанк.

7. Театральна музична сцена – Костел «Костел Пречистого Серця Ісуса»- 20.00-22.00 – театралізоване дійство з музичним супроводом.

8. Музичний тролейбус – рухома сцена – музичний тролейбус стартує о 14.00 від Резиденції і рухатиметься за маршрутом: Університет – Гравітон – площа Святої Марії – Дріжджзавод – Караван – готель «Буковина» – проспект Незалежності «Мікрорайон» – вул. Комарова (ЗОШ №6) – ДЕПОт – Південно-Кільцева – Ратуша. На кожній із зупинок буде міні-концерт, тролейбусом з електронною музикою у супроводі популярних ді-джеїв можуть здійснити поїздку містом усі бажаючі.

9. Нічна сцена – Музей архітектури та побуту під відкритим небом (23:00 і до 06:00 ранку) – вперше працює під час Дня вуличної музики. На сцені буде представлено електронну музику різних спрямувань..

Денне свято вуличної музики завершиться о 22.00 на площі Театральній цікавим файєр-шоу.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Навчальний центр ВДВ у ...
Наступна новина: Луцьк: 20 травня стартує ...

КОМЕНТАРІ