Степан Барна: Інвестиційний форум – це чудова можливість вкотре привернути увагу до Тернопільщини

Степан Барна: Інвестиційний форум – це чудова можливість вкотре привернути увагу до Тернопільщини

22.05.17 08:37 0 641
На інвестиційному форумі, що відбудеться 24-26 травня 2017 року, серед різних і важливих для розвитку області питань, говоритимуть також про можливість будівництва сміттєпереробного заводу на Тернопільщині. Про це зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна у програмі «Акценти тижня» на телеканалі «ТТБ».

За його словами, під час засідань на форумі будуть презентовані масштабні інвестиційні проекти розвитку Тернопільського аеропорту, будуть пропонуватися площадки або земельні ділянки під створення тих чи інших підприємств, а також говоритимуть про можливість створення сміттєпереробного заводу на території Тернопільської області. Власне, зацікавлення даним проектом уже є з боку французької компанії.

«Інвестиційний форум – це чудова можливість вкотре привернути увагу до Тернопільщини. Адже планується, що на форум також приїдуть перший Віце-прем'єр міністр України Степан Кубів, обговорюємо питання приїзду міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. Будуть і президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер, голова Торгово-промислової палити України Геннадій Чижиков та багато інших представників і влади, і бізнесу, котрі допоможуть підняти інвестиційний форум на якісно-новий рівень. Тому важливо, щоб отриманий результат від проведення інвестфоруму був корисний для всіх його учасників», – наголосив Степан Барна.

Нагадаємо, 24-26 травня на Тернопільщині відбудеться Другий міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest-2017». Взяти участь у форумі вже зголосилися більше 400 учасників, понад 100 з яких – представники іноземних компаній з 26 країн світу. Із них – Надзвичайні та Повноважні посли іноземних країн в Україні, офіційні іноземні делегації – партнери області та представники іноземних компаній. Водночас на форумі будуть голови обласних державних адміністрацій інших регіонів, а також велике представництво місцевого бізнесу та представники компаній з інших областей України, котрі зацікавлені в реалізації проектів у Тернопільській області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька міська філія ПАТ ...
Наступна новина: В Луцьку погляд у майбутнє. ...

КОМЕНТАРІ