Навчальний центр ВДВ у Житомирі відзначив другу річницю від дня створення.

Навчальний центр ВДВ у Житомирі відзначив другу річницю від дня створення.

22.05.17 09:27 0 605
Другу річницю від дня створення 199-го Навчального центру Високомобільних десантних військ ЗСУ відсвяткували у Житомирі.

З нагоди свята 21 травня, житомирян та гостей міста запросили на День відкритих дверей у Навчальному центрі ВДВ.

З вітальними словами до військових звернулися командуючий Високомобільними десантними військами Збройних Сил України, генерал-лейтенант Михайло Забродський та заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олексій Ясюнецький.

— « бути військовослужбовцем – це престижно і достойно. Упевнений, бути військовослужбовцем, який пройшов навчання у Центрі ВДВ – престижніше вдвічі. Знаю, що навички, одержані в Центрі неодноразово рятували життя наших бійців на передовій. Адже тут кращі з кращих десантників підвищують свою кваліфікацію. Дякую вам за те, що ви робите», – зазначив Олексій Ясюнецький та вручив військовим Центру ВДВ грамоти Житомирської облдерждаміністрації.

Для всіх гостей військові підготували показовий виступ з рукопашного бою та виступ з елементами моделювання сучасного бою, демонстраційний політ авіації, виставку озброєння та військової техніки.

Довідково: 199 навчальний центр ВДВ ЗСУ був сформований 21.05.2015 року відповідно до спільної директиви Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі дівчата виграли ...
Наступна новина: Найкращий день року у ...

КОМЕНТАРІ