Якою має бути дитяча пісочниця?

Якою має бути дитяча пісочниця?

22.05.17 18:28 0 864

Часто люди використовують фразу: «Ми дружимо з самої пісочниці», щоб показати тривалі тимчасові рамки дружби. Дійсно, першою вуличною грою є копання в пісочниці. І займаються цим захоплюючим процесом  з однаковим інтересом дітлахи від 2 до 12 років! Щоб у дитини залишилося приємне враження від цього часу, батькам необхідно підійти з розумом до питання яку дитячу пісочницю купити! Про це нам розповість співробітник компанії "АРБЕРО": https://arbero.ru/product-category/pesochnitsyi-i-vodnyie-elementyi.

Безпека на першому місці!

Сам майданчик повинен бути обгороджений від проїжджої частини, або знаходиться далеко від неї.

Перебуваючи на майданчику вперше, ретельно огляньте пісочницю. Вона повинна бути акуратною, без зачіпок і потрісканої фарби, без цвяхів, що стирчать. Висота бортиків повинна дозволяти дитині спокійно перелізти через них.

Зверніть увагу на пісок. Часто на майданчики завозять річковий пісок, він приємний і корисний для моторики, такий що не розмивається при контакті з водою. Але в ньому можуть виявитися гострі фрагменти черепашок, виймайте їх у міру виявлення. У пісочниці не повинно бути ніяких предметів, крім іграшок. Пробки, пляшки, осколки, недопалки - це неприпустимі складові. На жаль, двірник не завжди стежить за чистотою дитячого майданчика, тому ви повинні покладатися на себе і контролювати порядок.

Чудовим захистом піску від сміття і подарунків тварин є кришка. У дворових пісочницях таке побачиш нечасто, в основному, турботливі батьки вкривають пісочницю плівкою і то, на зиму. А ось при покупці пісочниці для особистого користування, можна вибрати варіант з кришкою.

Дерево або пластик?

Дерев'яна пісочниця екологічна, її простіше полагодити, привести в порядок. Однак, дерево швидко розсихається, на ньому тріскається фарба і з'являються занози. Є ризик напоротися на цвях, це неприємно і небезпечно!

Якщо пісочниця на майданчику знаходиться в неналежному стані, зверніться до фірми-виробника, а до моменту заміни знайдіть інше місце для ігор дитини.

Пластмасова пісочниця стійка до змін погоди, дощу, бруду. Ризик підхопити алергію на пластик набагато нижчий, ніж загнати в долоньку дерев'яну скалку або шматочок фарби, але все ж таки присутній. Вибираючи пісочницю в магазині, не посоромилися попросити сертифікат якості на товар. Так ви убезпечите себе від неякісної покупки, а ніжну шкіру дитини від подразнення.

Неважливо, де ви живете - в багатоквартирному будинку або в приватному секторі. Правила по вибору пісочниці однакові і їх варто дотримуватися заради веселого настрою і здоров'я своїх дітей!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Достопримечательности ...
Наступна новина: Чому годування грудьми ...

КОМЕНТАРІ