Митний брокер: Хто це?

Митний брокер: Хто це?

22.05.17 22:12 0 1137

Митний брокер - це корисний помічник у вирішенні всіх юридичних питань. Звернення до професійного посередника дозволяє швидко і без клопоту здійснити оформлення товарів, перевізного транспорту, оплатити митні збори і так далі.

На території України однією з найнадійніших компаній з надання подібних послуг вважається компанія «УкрБрокЦентр: http://www.brokcenter.com.ua/documents/examples/zrazki-deklaracij/, яка надає якісні послуги і вичерпну справочну інформацію, щодо заповнення митних дикларацій. За 10 років своєї діяльності компанія напрацювала корисні зв'язки і заслужила чималий авторитет.

Деякі брокери спеціалізуються виключно на експорті або імпорті товарів. В цілому будь-яка компанія надає послуги з:

  • декларування та пред'явлення товарів;
  • сплати митних та акцизних зборів, податку на додану вартість;
  • надання митним органам всіх необхідних документів;
  • надання відповідним службам додаткових відомостей в разі потреби;
  • організації операцій, пов'язаних з імпортуванням або експортуванням товарів.

Послуги із супроводу вантажів

Брокер займається також супроводом вантажів на території країни. Компанії здійснюють всі необхідні процедури, пов'язані зі своєчасною сплатою всіх необхідних зборів. В їх число входять збори на: оформлення, зберігання і супровід вантажів. Деякі компанії надають послуги зі зберігання вантажів на складі. Дані фахівці також допомагають клієнтам у вирішенні юридичних суперечок з митними органами.

Брокери - це справжні фахівці, які самостійно здійснюють розрахунок вартості зборів в залежності від вантажу і митного законодавства країни. Для обліку і аналізу всіх нюансів використовуються перевірені та ефективні комп'ютерні програми і схеми.

Завдяки знанню ринку, великим зв'язкам і юридичної компетенції компанія-посередник здатна сертифікувати і ліцензувати товари набагато швидше, ніж клієнт. Досконале знання нормативно-правової бази дозволяє брокеру легально і швидко провести митне очищення товарів. При цьому компанії враховують і індивідуальні побажання клієнтів, коригуючи їх відповідно до законодавства країни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Для лечения кожи ...

КОМЕНТАРІ