Польська делегація на чолі з Генеральним консулом відзначила у Тернополі Дні Європи

Польська делегація на чолі з Генеральним консулом відзначила у Тернополі Дні Європи

23.05.17 13:09 0 564
Генеральний консул Республіки Польща в Луцьку Вєслав Мазур та делегації польських міст Ельблонга, Плонська, Хожува та Єлєни Гури приїхали у Тернопіль, щоб разом з тернополянами та гостями міста відзначити Дні Європи.

У рамках святкування в Тернополі відкрили виставки «780 років місту Ельблонгу» та «Немає незалежної Польщі без незалежної України. Єжи Ґєдройць і Культура в українському контексті». Також у рамках святкування у місті презентували європейську кухню та музичну програму за участю польських колективів.

Очільник Тернополя Сергій Надал привітав представників польських делегацій у Тернополі та побажав гостям дружнього і теплого святкування.

«Напередодні Днів Європи в Україні Європа прийняла дуже правильне рішення щодо повернення нашої держави у єдину європейську сім’ю. Адже нещодавно у Брюсселі був підписаний документ про введення безвізового режиму ЄС, - зазначив міський голова. – У цей знаковий день хочу зазначити, що Тернопіль завжди мав прекрасні партнерські відносини з польськими містами, також тісно співпрацюють між собою школи, соціальні об’єкти наших міст та культурні заклади. І саме завдяки спорту, культурі та іншими спільним проектами ми показуємо дружбу між нашими країнами та містами».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інтерв'ю Владислава ...
Наступна новина: Луцьк: спортивне свято «Я ...

КОМЕНТАРІ