Ігор Гундич під час відкриття дошки Леху Качинському: це та людина,яка бачила Україну в Європі

Ігор Гундич під час відкриття дошки Леху Качинському: це та людина,яка бачила Україну в Європі

23.05.17 15:03 0 473
Відкриття дошки Президенту Польщі Леху Качинському у Житомирі є символічним у Дні Європи в Україні та важливою подією для області. Адже це була та людина, яка бачила Україну в Європі.

Сказав у коментарі голова облдержадміністрації Ігор Гундич під час офіційного відкриття пам'ятної дошки загиблому в авіакатастрофі Президентові Польщі Леху Качинському 20 травня за участю Віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка, європейських партнерів та дипломатів.

— «Лех Качинський був справжнім сином польського народу і щирим другом нашої держави. Це була дійсно та людина, яка бачила Україну в Європі. Тому відкриття дошки для Житомира є подією важливою та значимою. Тим більше це є символічним тоді, коли Україна по праву отримала безвіз з Європейським Союзом», – зазначив Ігор Гундич.

Більше сотні житомирян та гостей міста зібрались по вулиці Леха Качинського, аби вшанувати пам'ять Президента Польщі. Після урочистого відкриття дошки керівництво держави, області, міста, представники духовенства, іноземних делегацій, громадськості поклали квіти до пам'ятного знака.

Нагадаємо, що у Дні Європи у Житомирі відкрили Центр розвитку місцевого самоврядування, а 20 травня Ігор Гундич відкрив пам'ятний знак воїнам УПА у м. Овруч.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ