Керівники прокуратури Вінницької області здійснили прийом громадян

Керівники прокуратури Вінницької області здійснили прийом громадян

23.05.17 13:31 0 588
На виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» та відомчих нормативних актів Генеральної прокуратури України керівниками прокуратури Вінницької області здійснено прийом громадян за місцем праці та проживання.

Так, очільник відомства В’ячеслав Соколовий здійснив виїзд до Калинівської місцевої прокуратури.

На прийом звернувся житель міста з питання оскарження дій поліції щодо відмови у внесені відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та початку досудового розслідування за фактом крадіжки речей та грошей його сина.

За результатами виїзного прийому стан вирішення повідомлення про вчинення кримінального правопорушення взято на контроль прокуратури області.

Крім того, окремих громадян цікавить питання перерахунку розміру пенсій, сплати комісійних в банках при проведення оплати за комунальні послуги тощо.

Заступниками прокурора області - Сергієм Сухоребрим проведено прийом громадян в смт. Муровані Курилівці, яке належить до територіальної юрисдикції Могилів-Подільської місцевої прокуратури, Олегом Янківим - в Піщанському відділені Бершадської місцевої прокуратури.

Жителів вказаних районів цікавили різні питання – від скасування постанови про закриття кримінального провадження до повернення майнових паїв з реформованого КСП.

На прийом прийшли громадяни з наболілим питанням щодо привласнення та розтрати майна керівництвом Спілки співвласників майнових паїв реформованого сільськогосподарського підприємства одного з сіл району і відсутність реагування на ці дії з боку працівників поліції.

Усі письмові звернення прийняті до розгляду прокуратурою області.

Крім того, ці питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни звернулися до керівників прокуратури області в межах особистого прийому громадян, будуть вивчені з метою їхнього позитивного вирішення.

Враховуючи вимоги сьогодення та Генеральної прокуратури України щодо забезпечення верховенства права на території області та дотримання прав і свобод людини та віддаленість населених пунктів від місць дислокації місцевих прокуратур особистий прийом громадян з виїздом у міста і районні центри області проводиться із застосуванням електронної системи відеоконференц або скайп-зв’язку.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень і запитів прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові вшанували ...

КОМЕНТАРІ