На Буковині визначили кращу команду юних інспекторів руху (+фото)

На Буковині визначили кращу команду юних інспекторів руху (+фото)

23.05.17 15:45 0 680
взяли участь команди ЮІР загальноосвітніх навчальних закладів області – переможці міських і районних конкурсів. Захід відбувся 19 травня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка. В конкурсі юних інспекторів руху взяли участь 10 команд: 9 з районів області та 1 з Чернівців. Для перемоги учасникам необхідно було виконати 6 завдань, демонструючи відмінні знання Правил дорожнього руху та вміння користуватися ними на дорозі.







Зокрема, команди на сцені виконували агітаційні номери про необхідність сумлінного дотримання ПДР; на час долали велосипедну естафету; здавали іспит на знання ПДР; демонстрували вміння надавати медичну підготовку та приміряли на себе роль регулювальника перехрестя.

За підсумками усіх шести завдань, найбільше балів отримала команда «Дивосвіт» Чернівецького ліцею №3. Ліцеїсти розповіли: до конкурсу ретельно готувалися з початку березня. Переможців привітав начальник Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Святослав Кішлар. Він подякував командам за участь і додав: «Тут немає переможців і переможених. Насправді ви всі робите гарну справу і ви всі є переможцями. Мені дуже приємно і радісно бачити, що у нас є таке гарне молоде підростаюче покоління. Я впевнений, що завдяки вам на дорогах Буковини і України стане ще безпечніше».









Команда Чернівецького ліцею №3 поїде на Всеукраїнський конкурс юних інспекторів руху, який відбудеться у вересні у місті Одесі.

За інформацією відділу комунікації поліції Чернівецької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Луцька міська філія ПАТ ...

КОМЕНТАРІ