В Луцьку на Алеї почесних поховань відслужили панахиду за загиблими

В Луцьку на Алеї почесних поховань відслужили панахиду за загиблими

23.05.17 13:35 0 549
Після урочистостей автобуси відвезли родичів загиблих, представників влади та громадськості на Алею почесних поховань, що на міському кладовищі села Гаразджа. Тут священнослужителі УПЦ КП відслужили літію.

У скорботних заходах взяли участь виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступники міського голови Олександр Рачков та Костянтин Петрочук.

Ігор Поліщук, звертаючись до присутніх, сказав: “Пам'ять про подвиг та жертву загиблих героїв назавжди залишиться в наших серцях. Нашим обов'язком є жити та працювати так, щоб нам не було соромно перед їхніми родинами. Герої не вмирають!”.

Бойові побратими, родичі поклали квіти на могили загиблих.

Також перший заступник міського голови Григорій Недопад відвідав могилу Володимира Зарадюка, який похований у селі Кульчин Ківерцівського району та вшанував пам'ять Віктора Мельничука у селі Омельно Ківерцівського району.

Заступник міського голови Олександр Рачков поклав квіти на могилу Олега Горкавчука у селі Оздів Луцького району та віддав шану Віктору Мандзику. що похований н акладовищі по вулиці Рівненській.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич вклонився пам'яті Юрія Чучаліна, могила якого знаходиться у селі Усичі Луцького району.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук поклав квіти на могилу Сергія Гулюка у селі Завизів Острозького району Рівненської області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: «Цінуй свій ...
Наступна новина: У Тернополі відкрили ...

КОМЕНТАРІ