Луцьк: команда підприємства “Кромберг енд Шуберт” - переможець Спартакіади міста з міні футболу

Луцьк: команда підприємства “Кромберг енд Шуберт” - переможець Спартакіади міста з міні футболу

23.05.17 13:50 0 737
На майданчиках з штучним покриттям Луцької НВК “Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського” та ЗОШ № 20 відбулися змагання з міні футболу серед команд І групи серед підприємств, установ та організацій міста Луцька за програмою Спартакіади міста 2017 року, яку організувало управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Шість команд, які вийшли на старт цьогорічних змагань були поділені на дві групи, де в одноколовомому протистоянні визначали по дві кращі команди, які в подальшому продовжили боротьбу за чемпіонство.

У групі А, впевнено провівши свої поєдинки і здобувши дві перемоги, перше місце виборола команда “Модерн-Експо”. Другими стала, програвши лише переможцю, команда “Освіта”. Третє місце — у команди ПАТ “АК “Богдан моторс”.

В групі В не було рівних команді підприємства “Кромберг енд Шуберт”, яка всі свої поєдинки завершила переконливими перемогами. Друге місце за командою “Луцьктепло”, а третє — у команди підприємства “СКФ Україна”.

У першому півфіналі зустрілися команди “Модерн-Експо” та “Луцьктепло”. Гра була напруженою, проте фортуна була прихильнішою до модернівців, які перемогли тепловиків з рахунком 4:1 і вийшли у фінал.

Другий півфінал, в якому зустрічалися команди “Кромберг енд Шуберт” та “Освіта”, пройшов за повної переваги шубертівців. Вони з перших хвилин заволоділи ініціативою і здобули суху перемогу з рахунком 5:0.

В матчі за третє місце зустрілися команди “Луцьктепло” та “Освіта”. Виснажені у попередньому поєдинку та з мінімальною лавою запасних, освітяни виглядали втомленими і не могли гідно протистояти тепловикам, які довели гру до перемоги з рахунком 7:2 і завоювали третє місце.

Окрасою турніру, як завжди, став фінальний поєдинок між командами “Модерн-Експо” та “Кромберг енд Шуберт”. Перший тайм 1:0 за шубертівцями. У другому модернівці йдуть вперед і зрівнюють рахунок, який протримався до кінця гри. Ото ж долю матчу вирішила серія післяматчевих шестиметрових ударів. Футбольна лотерея цього дня була на боці гравців команди “Кромберг енд Шуберт”, які чітко реалізували два штрафні удари, натомість модернівці лише один. В підсумку 3:1 на користь команди “Кромберг енд Шуберт”, яка і стала переможцем цьогорічних змагань з міні футболу серед команд підприємств, установ та організацій міста Луцька за програмою Спартакіади міста 2017 року. У команди “Модерн-Експо” друге місце.

По закінченні змагань начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець нагородив команди переможці дипломами та призами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: Чернігів: Проект ...

КОМЕНТАРІ