Луцьк: спортивне свято «Я обираю здоров'я”

Луцьк: спортивне свято «Я обираю здоров'я”

23.05.17 13:20 0 688
20 травня 2017 року на оновленому спортивному майданчику на вул. Ветеранів, 13 відбулося спортивне свято «Я обираю здоров'я». Організатори заходу, комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» під керівництворм провідного професіонала приміщення "Олімпія" Ніни Лисенко підготували для присутніх цікаву та насичену спортивно-розважальну програму.

На святі були присутні почесні гості: директор школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко, перший майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики на Волині, призерка чемпіонатів та кубків України Світлана Кропивець, майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики, учасник 28-х літніх Олімпійських ігор в Афінах (Греція), чемпіон Європи серед юніорів, рекордсмен України Микола Гордійчук, майстер спорту України з легкої атлетики (метання диска), учасник чемпіонату Європи, чемпіон України Роман Рижий.

Дійство розпочалося із показових виступів дітей та молоді, які займаються в приміщенні КЗ «Спорт для всіх» - «Олімпія». Свої вміння продемонстрували: вихованці спортивного клубу «Білий лев» (тхеквондо) під керівництвом тренерів Ярослава та Оксани Мицюків, учні школи «Айрон Сіті» (брейк-данс) під керівництвом Андрія Хомича, вихованці клубу бойових мистецтв «Прайд» (козацький двобій, самозахист) під керівництвом тренера Олександра Кулакова.

Продовженням стали спортивні локації, які супроводжували професійні спортсмени, а саме:

* дартс (Микола Гордійчук);

* підтягування на перекладині (Світлана Кропивець);

* метання набивного м'яча (Роман Рижий);

* стрибки через скакалку (Роман Рижий, Андрій Авраменко);

* перетягування линви (Роман Рижий);

* армреслінг (Роман Рижий, Андрій Авраменко);

* метання м'яча в ціль (Роман Рижий);

* стрибки в довжину з місця (Роман Рижий, Світлана Кропивець);

* одночасний сеанс гри в шашки (Роман Рижий, Микола Гордійчук).

Активно, цікаво та весело пройшло спортивне свято в мікрорайоні 33-кварталу. 137 учасників були нагороджені дипломами КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та отримали солодкі подарунки.

Задоволені діти й дорослі дякували за проведений захід всім організаторам і спортсменам та запрошували частіше робити такі спортивні дійства в мікрорайоні.

Висловлюємо вдячність депутату міської ради Андрію Авраменку за підтримку в організації та проведенні свята «Я обираю здоров'я», а також професійним спортсменам, які особистим прикладом навчали учасників спортивним вмінням.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбулися ...

КОМЕНТАРІ