Владислав Атрошенко подякував працівникам "Зеленбуду" за квітучий Чернігів

Владислав Атрошенко подякував працівникам "Зеленбуду" за квітучий Чернігів

23.05.17 14:21 0 620
Минулого тижня Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зустрівся з колективом КП «Зеленбуд» та подякував всім працівникам підприємства за їх нелегку роботу та за квітучий Чернігів.

Звертаючись до присутніх, Владислав Атрошенко сказав, що кожен чернігівець бачить у місті зміни на краще. Вони відбуваються завдяки роботі всіх комунальних служб. Також додав, що спільними зусиллями потрібно зробити наше місто неповторним.

- Я всім комунальним службам кажу, що ми не зможемо зробити узбережжя моря в Чернігові, як це є, наприклад, в Одесі, не зможемо зробити металургійний комплекс, але ми зможемо зробити наше місто самим чистим та створити всі умови, щоби принаймні турист вихідного дня приїжджав у Чернігів. Це нам під силу, – сказав Владислав Атрошенко.

При спілкуванні з колективом міський голова розповів, що для полегшення фізичної роботи працівників та покращення якості робіт у цьому році для підприємства буде придбана техніка: 3 великих трактори МТЗ82, 1 менший трактор МТЗ22, 2 паркових пилососи та подрібнювач пнів.

Кращі робітники КП "Зеленбуд" отримали Подяки Чернігівського міського голови за сумлінне виконання службових обов'язків з благоустрою та озеленення міста Чернігова.

Дивіться також:

У Чернігові разом із каштанами розцвіли молоді сакури

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ