Школа з Тернопільщини - лауреат VIІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

Школа з Тернопільщини - лауреат VIІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

24.05.17 11:19 0 627
17 травня в місті Києві, Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів VIІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».

Делегація Загірцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Лановецького району за представлений на конкурс національно-патріотичний проект - фоторепортаж «Герої нашого часу» отримала третє місце. Виконавців проекту – учнів 6-7 класів і керівників проекту: Маглюк Надію Федотівну, Слободюк Катерину Леонідівну, практичного психолога Кодьман Наталію Олександрівну нагороджено дипломом та цінними подарунками.

Приємним дарунком для дітей стало знайомство зі столицею України. Школярі захоплювалися краєвидами Дніпра, Хрещатиком, смакували ласощами київських крамниць і кав'ярень. А головне, учні побували в тих місцях, де відбувалися події Революції Гідності. На алеї Небесної Сотні вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Делегація школи повернулася додому з приємними враженнями і планами до нових творчих звершень, розумінням того, що моральний вчинок вже зараз став ідеалом сучасної моделі поведінки, пропагандистом добрих справ українських дітей та молоді.

Довідково: Асоціація українських правників спільно з Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова, Київським інститутом музики ім. Р.М. Глієра та Українським фондом культури, за підтримки Київського університету імені Бориса Грінченка, традиційно проводять серед школярів і студентів Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», який за шість років набув значної популярності в усіх регіонах України.

До організаторів конкурсу з усіх регіонів країни надходять яскраві та змістовні проекти національно-патріотичного, екологічного, соціального, культурологічного, юридичного напрямку у формі фоторепортажів, стіннівок, відеосюжетів, презентацій тощо, у яких розповідається про добрі справи школярів і студентів. Творчі роботи учасників демонструють широкомасштабну суспільно корисну діяльність, яку проводять школярі та студенти під керівництвом педагогів, батьків, лідерів громадських організацій. Загалом до підсумкового етапу конкурсу цьогоріч надійшло 529 творчих звітів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чому кондиціонери "Gree"? У ...
Наступна новина: У Житомирі відкрили ...

КОМЕНТАРІ