Кращий урок фізичної культури з елементами з футболу проведений вчителем м. Луцька

Кращий урок фізичної культури з елементами з футболу проведений вчителем м. Луцька

24.05.17 11:37 0 573
Фінальний тур обласного етапу конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» відбувся з 17 по 19 травня цього року на базі Княгининівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Волинської обласної ради. Обласний тур засвідчив високий рівень підготовки учасників конкурсу, які продемонстрували професійну майстерність, глибоку обізнаність із сучасними досягненнями психолого-педагогічної науки в галузі дидактики, методики викладання фізичної культури.

Учитель фізичної культури НВК «Гімназії № 14 імені Василя Сухомлинського» Сидорук Олександр Миколайович став лауреатом цього конкурсу та переможцем у номінації «Кращий урок фізичної культури з елементами футболу».

Переможці та лауреати обласного етапу конкурсу нагороджені грамотами, грошовими винагородами та цінними подарунками від управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання і спорту МОН України, Федерації футболу Волині та обласного відділення національного олімпійського комітету.

Управління освіти 724 800

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Найцікавіші моменти ...

КОМЕНТАРІ