У Чернігові реалізується програма «Сходинки до здоров’я»

У Чернігові реалізується програма «Сходинки до здоров’я»

24.05.17 11:03 0 504
Чернігівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з районними секторами Чернігівського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції реалізує просвітницько-профілактичну програму «Сходинки до здоров'я».

Учасники тренінгових занять – діти та молодь, засуджені до покарань без позбавлення волі.

Минулого тижня неповнолітні та молоді люди були залучені до участі у лекційно – тренінговій роботі за участю Катерини Вонарх - керівника обласної Клініки, дружньої до молоді.

Метою заходу була профілактика соціально-небезпечних хвороб, запобігання інфікування ІПСШ, гепатитами, туберкульозом, подолання їх наслідків, збереження репродуктивного здоров'я.

Керівник обласної Клініки, дружньої до молоді, надала індивідуальну та групову медико-соціальну допомогу з профілактики ВІЛ/СНІДу, інфекцій, що передаються статевим шляхом, подолання шкідливих звичок, утвердження цінностей здорового способу життя тощо.

Крім того, всі бажаючі мали змогу пройти тестування на ВІЛ, яке провела соціальний працівник БО «Чернігівська МЕРЕЖА».

В черговому занятті з неповнолітніми за просвітницько-профілактичною програмою «Сходинки до здоров'я» взяли участь соціальні працівники Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, районних секторів Чернігівського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції.

За інформацією Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ