Чому кондиціонери

Чому кондиціонери "Gree"? У чому перевага?

24.05.17 11:10 0 828

Бренд "Gree" по повному праву можна вважати найбільшим світовим виробником кондиціонерів, які відрізняються своєю високою якістю і користуються величезною популярністю в усьому світі. Асортимент цих кондиціонерів дуже великий, і включає в себе кілька тисяч найменувань. Компанія займається продажем настінних, канальних, колонних, касетних й інших кондиціонерів. До речі, в Україні їх можна придбати в інтернет-магазині temperatura.ua.

Кондиціонери цієї марки мають безліч світових нагород і можуть досягати найкращого глибокого очищення повітря, до того ж вони відрізняються дуже стильним дизайном. Завдяки особливим фільтрам кліматичні прилади "Gree" можуть максимально очищати повітря від пилу, диму і кіптяви.

Дані кондиціонери мають режимом швидкого старту, тому повітря в приміщенні можна як охолодити, так і нагріти до необхідної температури буквально за кілька хвилин.

Завдяки пульту управління можна регулювати роботу приладу з самих різних точок приміщення.

Головною перевагою кондиціонерів фірми "Gree", безумовно, можна вважати максимально можливе застосування в них самих передових технологій. Є ряд моделей, в яких можна задавати температуру автоматично, спираючись на те, скільки в кімнаті знаходиться людей.

Ще одним воістину унікальним рішенням можна вважати кліматичні прилади, які мають так звану живу картинку на панелі управління.

По суті, кондиціонери фірми Gree вважаються найбільш надійними в своєму власному сегменті, оскільки володіють рекордно низькою часткою відмов відносно кількості проданих приладів.

Всі нові партії кондиціонерів спочатку проходять випробування на внутрішньому ринку, і лише після цього їх відправляють на експорт. До того ж, техніка "Gree" вигідно відрізняється повною безшумністю. Це досягається завдяки застосуванню гнучких напрямних повітряних потоків, виготовлених з гуми.

У кліматичних системах "Gree" є фазові монітори, іншими словами, спеціальні пристрої, що стежать за вірним підключенням електричного живлення, тим самим може гарантуватися повна безпека роботи кондиціонера навіть при дуже різких перепадах в електромережі.

Завдяки особливій системі фільтрів, ефективно затримуються шкідливі сполуки, особливо при режимі охолодження.

У всіх кондиціонерів "Gree" є надійні і сучасні компресори, в числі яких можна виділити і ті, які мають інвентарне управління, тому вони мають цілком доступні ціни і найвищу якість.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Школа з Тернопільщини - ...

КОМЕНТАРІ