Назар Яворський: Тернопільщина готова приймати туристів протягом усього року

Назар Яворський: Тернопільщина готова приймати туристів протягом усього року

25.05.17 12:23 0 494
На Тернопільщині розпочався літній туристичний сезон. Гостей та жителів краю чекає насичена програма фестивалів, свят замків. Про основні напрямки розвитку туризму на Тернопіллі розповів начальник відділу туризму Тернопільської ОДА Назар Яворський під час участі в програмі «Про важливе» на телеканалі ІНТБ.

«Сучасний турист, як правило, має декілька короткотривалих відпусток у рік. На даний час відслідковується певна тенденція, коли люди подорожують самостійно, віддаючи перевагу автотуризму. Натомість великі туристичні організовані групи вже відійшли у минуле. Багато подорожуючих з Центральної та Східної України так чи інакше транзитом проїжджають через нашу область. А Тернопільщина пропонує найрізноманітніші туристичні маршрути і готова приймати туристів впродовж усього року, - зазначив Назар Яворський. - Замки, палаци й печери, Дністровський каньйон та унікальні водопади, Кременецькі гори, а також храми та святині. І це далеко не повний перелік принад Тернопілля туристичного, які можуть задовольнити найрізноманітніші вподобання чи не кожного туриста. На Тернопільщині можна відпочити активно й змістовно».

За його словами, відновлюється важлива для розвитку туризму в області стратегічна дорога Тернопіль-Дубно. Крім цього, торік вдалося прознакувати веломаршрути (протяжністю 20 км) на території Кременецьких гір.

«Цьогоріч ми продовжуватимемо роботу в даному напрямку. Зокрема, у національному природньому парку «Дністровський каньйон» плануємо прознакувати екологічні стежки, що користуються популярністю», — наголосив Назар Яворський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Надання ...
Наступна новина: Відповіді на найпопулярніші ...

КОМЕНТАРІ