В Тернополі міський голова Сергій Надал привітав учасників Міжнародного інвестиційного форуму

В Тернополі міський голова Сергій Надал привітав учасників Міжнародного інвестиційного форуму

25.05.17 11:10 0 479
Офіційне відкриття першого дня Міжнародного інвестиційного форуму на Тернопільщині відбулося 24 травня. У цій події беруть участь представники майже тридцяти країн, посли та консули іноземних держав в Україні, а також офіційні делегації.

Перший день форуму розпочався у Збаразькому замку. Привітав учасників форуму міський голова Сергій Надал, який підкреслив, що наше місто залишається відкритим до співпраці, а мерія міста забезпечить максимально комфортні умови для інвесторів.

«Тернопіль має успішний досвід роботи з міжнародними установами, продовжує реалізацію проектів з ЄБРР, Світовим банком та іншими європейськими фондами, - каже Сергій Надал. – Приємно, що наше місто отримало відзнаку Euro-China Green & Smart City Awards у двох номінаціях: енергоефективність та управління муніципальними утвореннями на рівні з такими містами, як Будапешт, Хельсінкі та ін. Також Тернопіль постійно відзначають у різних авторитетних рейтингах, які проводять іноземні компанії».

Очільник Тернополя додає, що наразі у місті працюють 84 компанії з іноземними інвестиціями, серед яких представники 26 країн.

«Ключовим завданням Тернополя є максимальне створення нових робочих місць, залучення інвестицій, створення позитивного бізнес-середовища та розвиток міської інфраструктури. Тому радий, що такий інвестиційний форум відбувається на Тернопільщині і запрошую представників інвесторів до Тернополя», - підкреслив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі капітально ...

КОМЕНТАРІ