У Рівненській області 7 років позбавлення волі загрожує майстру,який переробляв стартові пістолети в бойові

У Рівненській області 7 років позбавлення волі загрожує майстру,який переробляв стартові пістолети в бойові

25.05.17 10:09 0 612
Прокуратура Рівненської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 21-річного жителя Тернопільської області, який вчинив кримінальні правопорушення, що передбачені ч.1 ст.263 та ч.1 ст.263-1 КК України (незаконне зберігання, придбання, збут вогнепальної зброї та бойових припасів, незаконна переробка вогнепальної зброї).

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні проводили слідчі управління Служби безпеки України в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

На підставі зібраних слідчим та прокурором доказів встановлено, що обвинувачений за допомогою Інтернет-мережі купував стартові пістолети, вміло переробляв їх та продавав уже бойові або пристосовані для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями.

Саморобну вогнепальну зброю у кількості 4 одиниці було виявлено та вилучено правоохоронцями у поштових відділеннях міста Рівне та Тернопільської області. Також, боєприпаси до вогнепальної зброї було вилучено й за місцем проживання зловмисника.

Тепер чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Обвинувальний акт по суті розглядатиме Рівненський міський суд.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ