Перевізники виконали доручення Ігоря Гундича: приміські маршрутки можна відслідкувати онлайн

Перевізники виконали доручення Ігоря Гундича: приміські маршрутки можна відслідкувати онлайн

25.05.17 11:45 0 519
Перевізники приміських маршрутів виконали доручення голови ОДА Ігоря Гундича щодо оснащення автомобільного транспорту приміських маршрутів GPS-трекерами.

Про це Ігор Гундич повідомив 24 травня, на своїй сторінці у Facebook.

«Тепер і рух приміських автобусів видно на Dozor. Нарешті! Бо думав знову збирати нараду. Перевізники звітують, що виконали моє доручення щодо встановлення GPS-трекерів. Тепер 53 транспортні засоби, що працюють на маршрутах № 102, 104, 106, 108, 121, 125, 126, можна відслідкувати онлайн та спланувати свою поїздку. Ще близько 20 транспортних засобів на маршрутах № 110, 127 будуть із трекерами після визначення постійного перевізника. Хочу попередити перевізників, щоб не розслаблялися! Я пам'ятаю про доручення щодо забезпечення належного санітарно-технічного стану. За тиждень розпочинаю «обкатки» маршрутів», – зазначив голова ОДА.

Також Ігор Гундич закликає усіх повідомляти йому особисто про стан транспортних засобів, що працюють на приміських та міжміських маршрутах.

За інформацією програмістів системи Dozor, управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА через свою систему спостерігає розширений онлайн-моніторинг: працівники бачать відповідність графікам руху, перевищення швидкості автомобілів, можуть переглянути історію руху за певний період, пройдений кілометраж. Крім того, у системі видно, чи заїжджав автомобіль на проходження технічного огляду, де він був поза маршрутом після закінчення роботи або під час руху.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ярослава Хортяні: Маємо ...
Наступна новина: На Вінниччині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ