Перший заступник міського голови Григорій Недопад взяв участь у зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Маноджем Кумар Бхарти

Перший заступник міського голови Григорій Недопад взяв участь у зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Маноджем Кумар Бхарти

25.05.17 10:02 0 497
У Луцьку перебуває з візитом Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Манодж Кумар Бхарти. У рамках поїздки відбулася зустріч з керівництвом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Участь у розмові взяв й перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Під час зустрічі ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан привітав високоповажного гостя у Луцьку та розповів про можливості й досягнення навчального закладу. За його словами, вони активно співпрацюють з навчальними закладами з інших країн. Крім того, на базі університету створюють центри культури й науки інших країн.

Високоповажний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарти зазначив, що його країна активно розвивається, тож є зацікавленість у розширенні економічної, наукової та іншої співпраці з Україною. За його словами, багато його співвітчизників навчаються у нашій країні. У переважній більшості вони навчаються в медичних університетах. Манодж Кумар Бхарти наголосив, що в Україні багато хороших університетів, у яких би могли навчатися індуси.

Також звернув увагу посол на можливість співпраці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з вищими навчальними закладами Індії.

Запропонував науковцям нашого університету у віці від 25 до 45 років взяти участь у спеціальній програмі Уряду Індії, яка дає можливість пройти кількатижневе стажування у їхній країні.

Ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан подякував за такі пропозиції та запевнив у готовності до співпраці.

У свою чергу, перший заступник міського голови Григорій Недопад передав вітання від імені секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука. На його переконання, такі візити несуть велику користь. Розширення співпраці навчальних закладів сприятиме й популяризації міста Луцька.

Потому, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Манодж Кумар Бхарти провів лекцію для студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Counter-Strike 1.6: Почему ...
Наступна новина: Чернівці: На фасаді школи ...

КОМЕНТАРІ