Чернівці: На фасаді школи №27 встановили пам’ятні знаки її колишнім учням,які загинули на Сході України

Чернівці: На фасаді школи №27 встановили пам’ятні знаки її колишнім учням,які загинули на Сході України

25.05.17 10:03 0 509
Урочисте відкриття меморіальних дошок загиблим Героям Олександру Петрищуку та Роману Шлюсару відбулося біля чернівецької школи №27, у якій вони вчилися.

Участь у відкритті взяв Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

«Багато наших побратимів беруть участь у неоголошеній війні на Сході нашої держави, захищаючи свою Батьківщину, – каже Олексій Каспрук. – Допоки житимуть люди, житиме і пам'ять про Героїв. На їх прикладах будуть виховуватися діти, а пам'ять про них передаватиметеся з покоління у покоління. Життя Олександра Петращука та Романа Шлюсара завжди буде прикладом для нас, бо вдивляючись в обличчя загиблих Героїв, усвідомлюємо, що Україна втратила найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів. Вони загинули, захищаючи свою землю, але світла пам'ять про них назавжди залишиться з нами».

Довідково

Капітан СБУ Олександр Петрищук загинув 24 червня 2014-го на Карачун горі поблизу Слов'янська Донецької області при виконанні службового завдання. Військовий гелікоптер, на якому він летів разом із побратимами, було збито. Волонтер Роман Шлюсар загинув, підірвавшись на міні 18 грудня 2014 року поблизу Лисичанська Луганської області під час волонтерської поїздки в зону АТО: він віз гуманітарний вантаж для військових.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ