Учні чернівецьких навчальних закладів достойно представляють місто на Міжнародних та Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах

Учні чернівецьких навчальних закладів достойно представляють місто на Міжнародних та Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах

25.05.17 11:24 0 545
Понад сто чернівецьких школярів були відзначені грошовими винагородами та Грамотами за призові місця в Міжнародних, Всеукраїнських учнівських олімпіадах із базових дисциплін, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних, Всеукраїнських учнівських конкурсах та конференціях.

Кожного з них у Мармуровій залі ЧНУ особисто привітав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук:

«Ми вітаємо нині найголовніших переможців. Дуже приємно знову зустрітися з елітою нашого міста, яка є нашим майбутнім. Я розумію, як нелегко давалися ці перемоги. Адже окрім таланту у цей успіх було вкладено чимало зусиль: і учнів, і їхніх батьків та вчителів. Ці результати стали можливими не за один рік, це багаторічна праця. Дякую всім, що зібралися у такому гарному товаристві, за їхні чудові результати, які постійно покращуються. Міська влада натомість буде робити все можливе для того, щоби стимулювати нашу молодб до участі у різноманітних конкурсах, до гідного представлення наших Чернівців на всеукраїнській і світовій арені».

Вагомі перемоги юні чернівчани здобули в олімпіадах з географії, біології, математики, астрономії, фізики, хімії, географії, історії, екології, інформатики, англійської, французької, німецької мови тощо. Кожен з переможців отримав від 150 до 350 гривень, багато школярів отримали нагороди за декілька олімпіад. Найбільшу кількість нагород отримав учень 10 класу Чернівецької гімназії №5 Артур Качур. За минулий рік він став переможцем семи наукових змагань: Міжнародної олімпіади з астрономії, IV етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики, IV етапу Всеукраїнської олімпіади з астрономії, Всеукраїнського конкурсу –захисту науково-дослідних робіт МАН, XIX Всеукраїнського турніру юних математиків, XXV Всеукраїнського турніру юних фізиків, Міжнародної конференції молодих вчених.

Нагороди та відзнаки отримали також викладачі та керівники навчальних закладів, в яких успішно навчаються цьогорічні переможці.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі капітально ...
Наступна новина: В Житомирському державному ...

КОМЕНТАРІ