Сергій Надал: «Міжнародний інвестиційний форум дасть старт створенню нових успішних проектів у Тернополі»

Сергій Надал: «Міжнародний інвестиційний форум дасть старт створенню нових успішних проектів у Тернополі»

26.05.17 10:51 0 489
Другий день у Тернополі триває Міжнародний інвестиційний форум, на який прибули офіційні делегації та бізнес-представники майже тридцяти країн. Під час форуму гості ознайомлюються з інвестиційними можливостями міста та області, вивчають досвід співпраці з органами місцевого самоврядування компаній інвесторів, які уже успішно працюють у регіоні.

«Головним завдання міської ради є створення сприятливого клімату для бізнес-середовища, створення нових робочих місць, - зазначив міський голова Сергій Надал. - Незважаючи на економічну кризу, у Тернополі збільшується кількість зареєстрованих підприємців, які сплачують податки та працюють на благо міста та країни».

Зі слів очільника Тернополя, основні нарахування до бюджету міста наразі надходять від малого та середнього бізнесу. Влада ж міста іде на зустріч підприємцям та запровадила автоматичне продовження договорів оренди землі та комунального майна.

«Сподіваюся, інвестиційний форум буде мати продовження та дасть старт створенню нових успішних проектів у Тернополі», - додав Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку перенесення ігор ...

КОМЕНТАРІ