Михайло Тітарчук: Тернопільщина – один із найсприятливіших регіонів у розвитку туризму

Михайло Тітарчук: Тернопільщина – один із найсприятливіших регіонів у розвитку туризму

26.05.17 10:10 0 523
Тернопільщина є однією із тих областей, яка має приваблювати не тільки внутрішніх туристів, а й іноземних. Власне, саме Інвестиційний форум дозволяє налагодити потрібну комунікацію у даній сфері, а також показати відкритість влади області та міста й представити цікаві проекти. Про це зазначив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук під час другого дня Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина INVEST-2017».

За його словами, даний Форум – це промоція регіону і багатьох його складових. Саме тому дуже важливо, що такий захід проводиться на Тернопільщині, адже практично всі основні дороги по логістиці проходять через цей край.

«Інвестиції це багатогранна сфера, яка дозволяє говорити не тільки про розвиток промисловості, а й про туризм. Зокрема, у Тернопільській області я бачу дуже гарні перспективи і вважаю, що Тернопільщина – один із найсприятливіших регіонів у розвитку туризму. А сектор туризму, як відомо, – це економіка, інновації, інвестиції. І в кожній економіці, особливо в Західній Європі, це практично 10% ВВП країни. Тернопільщина – це поєднання чистого довкілля, наявності історично-культурних об'єктів (1/3 замків знаходиться у нашому краї), а також закладів дозвілля. Усе це разом приваблює багато туристів. Тому від нині і надалі основним завдання залишається промоція краю, а все інше у вас уже є», – зауважив Михайло Тітарчук.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Старші групи ...
Наступна новина: У Тернополі відзначили ...

КОМЕНТАРІ