Геннадій Чижиков: Тернопільщина стане важливим форпостом інвестиційного буму в Україні

Геннадій Чижиков: Тернопільщина стане важливим форпостом інвестиційного буму в Україні

26.05.17 12:09 0 616
Дуже тішить те, що Тернопільщина будує добру економічну політику й підтримує інвесторів. Про це свідчить велика кількість дипломатів, послів та консулів з різних країн, які приїхали на Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST-2017». Адже, як відомо, вони завжди приїжджають туди, де цікаво, а після них уже приїжджатимуть інвестори. На цьому наголосив президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков під час участі в Інвестиційному форумі.

Як він зазначив під час свого виступу, регіональні інвестиційні форуми – це дуже важливі інструменти прискорення розвитку наших регіонів. Для цього, за його словами, в Торгово-промисловій палаті України, включаючи всі регіональні палати, роблять усе можливе задля покращення бізнес-клімату в Україні.

«Ми розуміємо, що для України нині основний вектор – це Європейський Союз. 25 років тому Україна мала надію на те, що інвестиційно зросте зі Сходу. Ця модель не виправдалась. Зараз ми маємо унікальну можливість побачити, що Україна буде зростати із Заходу і це дуже важливо. Я впевнений, що Тернопільщина стане форпостом інвестиційного буму в Україні. Адже інвестиції люблять лідерів та економічну й політичну волю, а вони на Тернопільщині є», – акцентував Геннадій Чижиков.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Європу - через Луцький ...
Наступна новина: Напередодні свята у ...

КОМЕНТАРІ