Чернігів: За пропозицією Владислава Атрошенка депутати запровадили мораторій на забудову Кордівки

Чернігів: За пропозицією Владислава Атрошенка депутати запровадили мораторій на забудову Кордівки

26.05.17 13:05 0 621
Чернігівська міська рада на сесії одноголосно (38 голосів «за») ухвалила рішення про запровадження 10-річного мораторію на забудову Кордівки.

Проект вносився Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком.

Мораторій ним запропонований, аби зняти будь-які побоювання про те, що дорога до пляжу по вулиці Береговій нібито загрожує подальшою забудовою лісопарку.

Питання про мораторій розглядалося на сесії першим.

Повний текст рішення:

Про впровадження мораторію на забудову зони природних ландшафтів лісопарку «Кордівка», обмеженої вулицями Савчука – Олега Міхнюка ‑ Берегова

Керуючись статтями 140 та 146 Конституції України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи соціальну напругу, пов'язану з забудовою зони природних ландшафтів лісопарку «Кордівка», обмеженої вулицями Савчука – Олега Міхнюка - Берегова, з метою захисту інтересів мешканців міста Чернігова, міська радавирішила:

1. Запровадити до 25 травня 2027 року мораторій на забудову зони природних ландшафтів лісопарку «Кордівка», обмеженої вулицями Савчука – Олега Міхнюка – Берегова.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Чернігівського міського голови Атрощенка О. А. та постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Бакшун І. М.)

Міський голова В. А. Атрошенко

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чому ми ходимо в ресторани?
Наступна новина: Луцьк: на комісії ...

КОМЕНТАРІ