Чернігів: На сесії міської ради вручили відзнаку герою

Чернігів: На сесії міської ради вручили відзнаку герою

26.05.17 12:26 0 736
На початку пленарного засідання двадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вручив подяку міського голови 24 літньому чернігівцю Олексію Прохоренку, який врятував життя малого хлопчика. Подяка – за проявлену мужність, рішучість та небайдужість.

Цей випадок трапився 7 травня по дорозі з “Валу” на “Золотий берег”. На дамбі хлопчик років п'яти, спускаючись по бетонному схилу, не утримався і впав у воду та почав тонути. Батьків у цей час поряд не було, але, на щастя, по мосту проходив Олексій Прохоренко, який почув крики про допомогу, негайно кинувся на порятунок та витягнув дитину з води.

Також на сесії міської ради були вручені інші відзнаки. А саме, грошова винагорода спортсмену-призеру міжнародних змагань з лижних гонок і біатлону 2017 року Ігору Рептюху та його тренерам Володимиру Сторожку і Андрію Литвинцю.

За зайняте 2 місце в змаганнях з шахів на обласній спартакіаді депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад Владислав Атрошенко вручив медаль та грамоту депутату міської ради Ірині Березенець.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Напередодні свята у ...
Наступна новина: Стартував другий день ...

КОМЕНТАРІ