Закарпаття: прокурор області здійснив особистий виїзний прийом громадян на Виноградівщині     Важливе значення для громадян держави має захист їх прав та законних інтересів,забезпечення об'єктивного розгляду їхніх заяв і скарг. За юридичною допомогою

Закарпаття: прокурор області здійснив особистий виїзний прийом громадян на Виноградівщині Важливе значення для громадян держави має захист їх прав та законних інтересів,забезпечення об'єктивного розгляду їхніх заяв і скарг. За юридичною допомогою

26.05.17 10:36 0 696
Важливе значення для громадян держави має захист їх прав та законних інтересів, забезпечення об'єктивного розгляду їхніх заяв і скарг. За юридичною допомогою населення нерідко звертається до органів прокуратури.

Так, вчора 25 квітня жителі Виноградівського району мали нагоду звернутися до прокурора області Володимира Гаврилюка з питань, які входять до компетенції прокуратури, під час його особистого виїзного прийому за місцем розташування Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури.

Закарпатці звертались до прокурора з питань неналежного, на їх думку, досудового розслідування кримінальних проваджень Виноградівським відділом поліції, захисту майнових прав та з інших питань.

Прокурором області на всі поставлені у зверненнях питання дано вичерпну відповідь, а також роз’яснено громадянам повноваження органів прокуратури в умовах сьогодення і порядок розгляду скарг з питань досудового розслідування.

До того ж, усі заявники отримають ґрунтовні письмові відповіді за підписом керівника прокуратури.

Не у кожної людини є можливість за потреби поїхати до обласного центру на особистий прийом до прокурора.

Але у громадян завжди є можливість звернутися до вищого керівництва прокуратури, не виїжджаючи за межі свого району – прокурор області планує такі виїзди з питань особистого прийому громадян раз на місяць, а взагалі прийомний день у нього кожного вівторка.

Саме виїзди на місця та безпосереднє спілкування з керівником відомства для жителів області є корисними для налагодження взаємодії прокуратури та громади.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: “Креативна Європа”
Наступна новина: Культурна програма міста на ...

КОМЕНТАРІ