Луцьк: відбулося завершальне заняття лідерської програми для підлітків «Компас»

Луцьк: відбулося завершальне заняття лідерської програми для підлітків «Компас»

26.05.17 13:42 0 600
23 травня 2017 року відбулося завершальне заняття лідерської програми для підлітків «Компас». Проект реалізовувався управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради спільно з громадською організацією «Корпорація щастя». Захід проходив у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки з відвідуванням «Еколого-туристичної стежини здоров'я» за сприяння приватного підприємця Олександра Оришка.

«Компас» - це тренінгова програма для підлітків, що допомагає знаходити свій шлях в сучасному швидкозмінному та непередбачуваному світі.

У рамках програми проходили заняття спрямовані на сформування у підлітків уміння ціле покладання, управління часом, спілкування та співпраці. Зі слів Алли Сенюк, волонтера громадської організації «Корпорація щастя», такі заняття мотивують дітей рухатися до свого успіху і робити самостійний вибір на користь собі.

Під час завершальної зустрічі, Тамара Бондарук, начальник відділу соціальних проектів управління соціальних служб зауважила дітям: «Для того щоб, зберегти здоров?'я, бути успішним у житті, створити гарну сім'ю, потрібно не піддаватися негативним впливам. Чимало складних ситуацій чекає на вас у житті. Проте, ви уже озброєні інформацією про те, як можна подолати перешкоди на шляху до успішного дорослого життя».

Діти пройшли перешкоди на «Еколого-туристичній стежині здоров'я», де змогли на практиці відчути переваги активного відпочинку. Учасники мали можливість відчути справжній екстрим та заряд адреналіну.

«Наші заняття дозволили мені опанувати себе і повірити в свої сили, я хотів би ще взяти участь в подібних програмах» - поділився враженнями від занять Вадим. На завершення заходу всі учасники отримали грамоти за участь в лідерській програмі «Компас».

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Підписання ...
Наступна новина: На Вінничині боротьба з ...

КОМЕНТАРІ