На Тернопіллі кременеччина запрошує на Свято замку

На Тернопіллі кременеччина запрошує на Свято замку

27.05.17 11:23 0 607
Свята замків Тернопільської області продовжує місто Кременець. Тут святкування відбудеться 28 травня у славнозвісному замку Бони XIV – XVI ст. на Замковій горі. Початок – о 15.00 год.

У програмі - театралізоване дійство, концерт аматорських колективів, Кременеччини, містечко народних ремесел, презентація туристичних фірм, виступ театру «Савки», бойовий гопак, кузня, виставки стрілецької зброї та ляльок-мотанок, бойовий тир, луки, арбалети, спортивні змагання, козацька кухня.

До слова, на Тернопільщині збереглося понад 30 замків та їх руїн. Цьогоріч жителів та гостей області запрошують на свята до 13-ох із них.

Нагадаємо, у Тернопільській області 7 травня Святом замку в Бережанах відкрили новий туристичний сезон. Також 7 травня відбулося Свято замку у Збаражі.

у Кременці відбудеться – 28 травня, у м. Скалат Підволочиського району – 25 червня, у Теребовлі – 9 липня, Сидорівський замок (с. Сидорів Гусятинського району) – 20 серпня, у Чорткові – 9 вересня, у с. Нирків Заліщицького району – 14 серпня, у с. Токи Підволочиського району – 21 серпня, у с. Підзамочок Бучацького району – 4 вересня, у смт Вишнівець Збаразького району – 14 жовтня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі 58 сімей ...
Наступна новина: На Вінничині повідомлено ...

КОМЕНТАРІ