Степан Барна: Вірю,що школи Тернопільщини зуміють успішно впровадити реформу освіти

Степан Барна: Вірю,що школи Тернопільщини зуміють успішно впровадити реформу освіти

27.05.17 11:02 0 512
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна взяв участь у святі Останнього Дзвоника школи села Великий Глибочок, Тернопільського району.

Перш за все, він привітав випускників, які у цей день стають на дорогу дорослого життя, і висловив впевненість, що кожного із них попереду чекає професійний, творчий та особистісний успіх. Учням, які продовжать навчання у вересні, Степан Барна побажав цікавих та сповнених приємними подіями канікул.

«Я дякую також і педагогам, які не тільки дають теоретичні знання нашим дітям, але і є гідними наставниками для них. Освітянська нива вимагає особливого таланту – навчати, розуміти, підтримувати. З такими професіоналами, як ви, ми впевнені, що підростаюче покоління – під добрим наглядом, адже в цей тендітний період дорослішання більшість свого часу вони проводять у школі. Вірю, що школи Тернопільщини зуміють успішно увійти в процес реформ, результатом якої будуть високоосвічені громадяни із сформованими високоморальними цінностями», - зазначив Степан Барна.

Теплі слова очільник краю висловив і на адресу батьків. «Школа і родина не можуть існувати один без одного, адже це два основних джерела, які формують особистість юних громадян України. Щиро вірю, що у такій співпраці наші діти отримують і хороші знання, і виховання», - зазначив Степан Барна.

Голова ОДА вручив іменні годинники від Президента України дев'ятьом учням школи – членам команди, яка здобула перемогу проекті з популяризації історичного минулого «Як зробити історію України цікавою для молоді», що відбувався за підтримки Громадської ради при Президентові України з питань національної єдності. Під керівництвом вчителя історії Робак Ірини Романівни команда школярів підготувала проект «Із бабусиної скрині», з яким і перемогла.

Для забезпечення можливості застосування у навчальному процесі інтерактивних методик – для кабінету історії Степан Барна вручив LED-телевізор.

Довідково

У Великоглибочецькій ЗОШ I-III ступенів ім. Ярослава Стецька у 2016/2017 навчальному році навчалося 378 учнів, 27 з них сьгодні є випускниками. «Шкільним автобусом» підвозиться 118 учнів із шести населених пунктів. У даному навчальному закладі працює 53 педагогічних працівники, 18 з яких мають педагогічне звання «Старший вчитель» та 3 звання «Учитель – методист». Згідно з Угодою між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки навчальний заклад отримав 10 настільних комп'ютерів і у школі обладнано новий комп'ютерний клас. Також було закуплено інтерактивну дошку та мультимедійний проектор відповідно до постанови соціально економічного розвитку. Для зміцнення матеріально-технічної бази школи у 2016 році було здійснено заміну вікон у спортзалі на суму 93 тис грн. В майбутньому планується продовжити заміну вікон у всьому приміщенні школи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Велодень ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ