На Тернопільщині орденами та медалями відзначили військовослужбовців

На Тернопільщині орденами та медалями відзначили військовослужбовців

27.05.17 14:38 0 648
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна вручив почесні відзнаки, ордени та медалі від Президента України військовослужбовцям, мобілізованим у 2014-2015 роках. Вони одними з перших долучилися до формування артилерійської бригади та стали на захист України від посягань російського агресора. Відбулося вручення в окремій артилерійській бригаді оперативного командування «Захід».

Військовослужбовцям, які виконують завдання у зоні АТО і не змогли приїхати на урочистості, нагороди передадуть особисто.

За словами заступника командира 44-ої окремої артилерійської бригади з морально-психологічного забезпечення Володимира Затурського, отримані нагороди слугуватимуть для військовослужбовців своєрідною згадкою про участь у бойових діях та службу в артилерійській бригаді.

У свою чергу Степан Барна наголосив, що відновлена 44-та окрема артилерійська бригада вчасно стала на захист територіальної цілісності та є однією з найкращих військових частин Збройних Сил України. «44-та бригада зарекомендувала себе як один із найкращих артилерійських підрозділів і продемонструвала як швидко змінюються Збройні сили, збудовані практично з нуля. отримали відзнаки одні з найкращих військовослужбовців. Проте, водночас, нам не слід забувати й про 14-ох військових 44-ої окремої артилерійської бригади, які віддали свої життя за територіальну цілісність нашої держави», – наголосив Степан Барна.

Також очільник області підкреслив, що одне із найважливіших завдань для Тернопільщини – це зробити перебування військовослужбовців комфортним. Саме тому в області почали відновлювати військові частини. «Це місця постійної дислокації 44-ої бригади у Тернопільській області, а саме у Тернополі, Теребовлі, Чорткові, а також плануємо провести роботи і в Білокриниці Кременецького району. Наразі на завершальному етапі будівельні роботи у Теребовлі. Гадаю, що це, власне, буде найкращою подякою солдатам, які повернуться на ротацію з зони проведення антитерористичної операції», – підсумував Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ