Степан Барна обговорив можливість розвитку Тернопільського летовища з представниками компанії «CAVOTEC»

Степан Барна обговорив можливість розвитку Тернопільського летовища з представниками компанії «CAVOTEC»

27.05.17 15:17 0 819
Ми зацікавленні в реалізації глобального проекту Тернопільщини щодо запуску аеропорту і також готові розглядати питання залучення інвестицій у різноманітні сфери життя та функціонування господарства Тернопільської області. Про це зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час зустрічі з директором компанії «CAVOTEC» Пьотром Якубіком та менеджером цієї компанії Лєхом Кухновським.

Під час зустрічі польські представники компанії «CAVOTEC» зазначили, що зацікавлені у співпраці з Тернопільщиною, адже бачать у нашій області великий потенціал.

«Ми мали нагоду побачити Тернопільське летовище, для того, аби могти вести конкретну розмову. З того, що там побачили – розташування, логістика, то, гадаємо, що вже через два місяці зможемо приїхати із нашим партнером на Тернопільщину і продовжувати конкретну розмову з приводу аеропорту. Водночас нашим основним завданням не є запуск аеропорту, це буде як додатковий напрям нашої діяльності. Ми побачили таку можливість, щоб залучивши нашого інвестора, можемо створити додаткові робочі місця не тільки в аеропорті, а й в обслуговуванні інфраструктури навколо аеропорту. Аеропорт – це не ключова мета, це можливість залучення додаткових інвестицій», – зауважив Пьотр Якубік.

При цьому голова Тернопільської ОДА Степан Барна наголосив, що обласна адміністрація зацікавлена в усіх пропозиціях і готова до співпраці на умовах партнерства.

«Для нас принциповою є позиція щодо створення авіасполучення Тернополя з одним із найближчих аеропортів Польщі і плюс внутрішні авіаперевезення за маршрутом «Тернопіль-Київ». Водночас ми зосереджені не лише на пасажирських перевезеннях, а також обговорюємо можливості створення вантажних перевезень, щоб здійснювати доставку товарів з іноземних країн. Тому хочемо працювати й розвиватися у цьому напрямі задля хорошого результату й кращого майбутнього», – підкреслив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Матричний проект Elysium

КОМЕНТАРІ