Чернігів: Рух на перехресті проспекту Миру та вул. Козацької буде перекритим до 15 червня

Чернігів: Рух на перехресті проспекту Миру та вул. Козацької буде перекритим до 15 червня

27.05.17 11:53 0 526
Цілодобове перекриття руху автомобільного транспорту на перехресті проспекту Миру та вул. Козацької продовжено до 15 червня включно.Таке рішення було погоджено вчора, 25 травня на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Термін перекриття руху продовжений для проведення якісних ремонтних робіт та додержання технологічних процесів по скріпленню й затвердінню складових при влаштуванні верхнього шару основи (оптимальної щебенево-піщаної суміші С-7 марки М-40, укріпленої цементом), на який потім будуть вкладати асфальтне покриття.

Як пояснив начальник міського управління ЖКГ Ярослав Куц на засіданні виконкому, основа дороги на цьому перехресті робиться з цементної суміші, й потрібно виждати хоча б 10 днів, щоб вона стала твердою, а потім вже закривати її асфальтом.

Чернігівський міський голова прокоментував це так: «Ми йдемо на додаткові видатки для того, щоб забезпечити технологію і ця основа була вже закам'янілою. Інших варіантів, окрім як зробити основу саме такою, нема. Адже цим перехрестям йде інтенсивний рух транспорту величезного тоннажу. При температурі +30 +35 градусів асфальт нагрівається і при гальмуванні та початку руху такого транспорту асфальтне покриття поступово зсовується, виникають колійність і напливи. Шар нижньої основи (подушки) дорожнього покриття, який робиться зараз, має цьому протистояти, аби нове асфальтне покриття прослугувало без зауважень довше».

Прес-служба Чернігівської міської ради*/blockquote
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ