У Житомирі 58 сімей прикордонників отримали квартири в новозбудованому житловому будинку

У Житомирі 58 сімей прикордонників отримали квартири в новозбудованому житловому будинку

27.05.17 11:20 0 491
26 травня, в Житомирі напередодні професійного свята – Дня прикордонника 58 сімей військовослужбовців Держприкордонслужби отримали квартири в новозбудованому багатоповерховому житловому будинку.

Привітати новоселів прибув Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, а також керівництво місцевої влади та взаємодіючих органів.

Варто відзначити, що соціальне забезпечення співробітників Державної прикордонної служби було і залишається пріоритетом для керівництва прикордонного відомства. Завдяки ефективному використанню бюджетних коштів у 2015-2016 роках було побудовано 630 квартир та 192 кімнати у службових гуртожитках, житлові будинки введені в експлуатацію в багатьох містах, а також цілий ряд службового житла безпосередньо у підрозділах охорони державного кордону.

На зведення будинку в Житомирі були виділені 44 мільйони гривень. Квартири в ньому отримали військовослужбовці прикордонного загону та управління Північного регіонального управління, що дислокуються в місті. При цьому 35 прикордонників, які отримали житло, є учасниками антитерористичної операції на сході нашої країни.

Новобудова забезпечена електропостачанням від збудованої трансформаторної підстанції, теплопостачанням від теплового пункту міських мереж, індивідуальним постачанням гарячої води, сучасною сантехнікою та іншим обладнанням тощо. Для зведення будинку використовувалися сучасні матеріали, аби досягти надійності та довговічності.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: перший ...
Наступна новина: На Тернопіллі кременеччина ...

КОМЕНТАРІ