На Вінничині із закінченням навчального року прокурори привітали учнів підшефної школи

На Вінничині із закінченням навчального року прокурори привітали учнів підшефної школи

27.05.17 11:06 0 526
У школах Вінниччини лунають «останні дзвоники». Завершується навчальний рік, починається пора канікул.

Це день важливий для всієї вінницької громади. Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова віха в житті, придбані знання, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Привітати з цим святом учнів Мурованокуриловецької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату, педагогів, вихователів, батьків, як завжди, приїхали шефи - працівники прокуратури Вінницької області.

Вітаючи всіх з цим святом, начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Вікторія Гунько, сказала: « особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень. Бажаю здоров’я, добра, удачі й натхнення. А тим, хто продовжує навчання в альма матері, гарних канікул, щоб з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за книжки у вересні».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Луцьку з понеділка,29 ...

КОМЕНТАРІ