Прокурор Рівненщини відвідав Дубенську виховну колонію,де поспілкувався із засудженими

Прокурор Рівненщини відвідав Дубенську виховну колонію,де поспілкувався із засудженими

27.05.17 12:27 0 763
Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський здійснив 25.05.2017 робочий візит у Державну установу «Дубенська виховна колонія», де нині відбувають покарання 16 засуджених.

У супроводі начальника виховної колонії Валентина Марача керівник регіональної прокуратури здійснив обхід території установи, оглянув відділення, де проживають вихованці, кімнати дозвілля та для побачень, учбові класи, об'єкти виробничої зони, майстерні.

Увагу було звернуто на стан додержання конституційних прав ув'язнених, зокрема, щодо належного матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення, вжиття заходів адміністрацією установи задля забезпечення належних умов тримання засуджених, їх соціальної адаптації.

У загальноосвітній середній школі, а також професійно-технічному училищі, які діють на території колонії, Богдан Подубинський перевірив умови та організацію навчально-виховного процесу та переконався, що засуджені забезпечені підручниками та іншим навчальним інвентарем.

Під час спілкування із прокурором області від вихованців колонії скарг на умови утримання в Дубенській виховній колонії не надійшло.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові виконується ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ