Вибираємо жіночу сумочку під фігуру. Основні моменти

Вибираємо жіночу сумочку під фігуру. Основні моменти

27.05.17 21:39 0 1537

Можливо, хтось не знає, але сумка може прекрасно підкреслити достоїнства фігури, а й також легко може виставити наявні недоліки на показ. Рекомендуємо бути чесною з самою собою і реально оцінити стан вашої фігури і вже виходячи з цієї оцінки, підбирати майбутній аксесуар.

Якщо у вас дуже мініатюрна і тендітна фігура, то вам протипоказані великі і об'ємні сумки. Такі сумки будуть створювати дисбаланс і візуальну противагу. Звичайно ж, це буде виглядати не дуже красиво. Вам краще вибрати щось невелике і мініатюрне, що підкреслить мініатюрність вашої фігури.

Високим дівчатам, як рекомендує інтернет магазин https://sara.com.ua/, навпаки не можна вибирати мініатюрні речі, а звернути свій погляд у бік більш об'ємних сумок середніх розмірів. Саме такі сумки ідеально підійдуть по фігурі і приховають недоліки. Якщо ж ви вирішите взяти маленьку мініатюрну сумочку, то вона буде створювати візуальний контраст вашого росту і фігури в порівнянні з маленькою сумочкою.

Не менш важлива довжина ручок сумочки, але це вже залежить від ваших звичок і переваг. Вибирайте сумочку з урахуванням того, як ви найчастіше будете її носити, на плечі або в руці.

Наприклад, для створення акценту на вашому декольте, варто вибрати маленьку сумочку з коротким ремінцем і носити її на згині ліктя. Таким чином, ви привернете до себе максимальну увагу чоловічої половини.

Якщо хочете підкреслити обсяги і форму стегон, то вам варто вибрати сумочку на більш довгих ручках для перенесення її на плечах або невелику сумочку для перенесення в руці. Саме тоді ваша сумочка підкреслить стрункість і красу ваших стегон.

Пам'ятайте, що вибираючи сумочку, ви задаєте тон і атмосферу майбутнього спілкування з людьми і звичайно ж вибираєте як себе краще презентувати в тій чи іншій ситуації.

ЯКОГО КОЛЬОРУ КРАЩЕ ВИБРАТИ СУМКУ?


Це питання кожен день задають собі мільйони жінок по всьому світу. Забудьте про те, що ваші речі повинні відповідати за кольором решті образу, тому що це дуже сильно ускладнює підбір аксесуарів. Речі можуть бути різного кольору, але вони повинні доповнювати образ.

Якщо не можете визначитися з кольором сумки, то включіть стиліста і дійте за принципом "підходить" або "не підходить". Таким чином ви точно дізнаєтесь, який колір краще вибрати. Відмовтеся від принципу підбору по колірному поєднанню, це вже минуле.

У всіх правилах є виключення і це яскраві кольори. При яскравому образі, варто дуже акуратно підбирати аксесуари, щоб вони не порушили загальний стиль. Краще вибрати аксесуари, які точно підходять за кольором і навіть по відтінку.

В цьому році в тренді весняно осіння тематика, а саме синій і зелений колір. Тут варто дотримуватися золотого правила щодо вибору сумки вашої мрії. Не можна змішувати світле з темним і темне зі світлим.

Ви любите все нестандартне, значить, вам сподобаються шкіряні сумки коричневого і рудого кольору. На виході ви отримаєте дуже стильний і глибокий образ, який не зможе не зацікавити оточуючих. Такий образ можна використовувати як взимку, так і влітку. А про аксесуари чорного кольору забудьте, вони вже давно не в моді.

ПІДБИРАЄМО СУМКУ ДО ВЗУТТЯ

Це постійне питання, на яке складно дати універсальну відповідь, але ми постараємося. В першу чергу не варто підбирати сумку за точним збігом кольору з кольором взуття. Спробуйте поєднувати різні аксесуари, сумки і різне взуття і ви відкриєте для себе багато різних нових образів. Ми пам'ятаємо про сумки банани і тоут в стилі кежуал, які досить зручні і практичні. Рекомендуємо почати саме з цих моделей.

Сьогодні дизайнери нам диктують новий тренд, це високі чоботи. Що тут сказати, вони мають рацію, адже такі чоботи ідеально поєднуються з сумками, мають 1 або 2 ручки. В даному випадку не варто додавати в образ клатч або рюкзак, тому що вони взагалі ніяк не вписуються в загальну картину.

Вдалих вам покупок з SARA.com.ua!




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Матричний проект Elysium
Наступна новина: Чернівці: Представники ...

КОМЕНТАРІ