Чернівці: Представники мас-медіа з різних куточків України зустрілися з Олексієм Каспруком

Чернівці: Представники мас-медіа з різних куточків України зустрілися з Олексієм Каспруком

28.05.17 10:08 0 695
Учасники Міжнародного журналістського проекту «Зелена Буковина – віта України» і XVII Загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання», які перебувають на Буковині з просвітницькою місією, зустрілися у Ратуші із Чернівецьким міським головою Олексієм Каспруком.

«Вельми приємно приймати у Чернівцях журналістів і письменників з Одещини, Полтавщини, Луганщини, Києва та інших регіонів, котрим цікаве всебічне наповнення нашого міста, – зазначив Олексій Каспрук. – Це не тільки туристична мандрівка, а й спільний культурний діалог, який об'єднує людей з різних куточків України і навіть різних держав. Чернівці завжди славилися своєю гостинністю, тож упевнений, що учасники проекту отримають лише позитивні емоції і їм буде про що розповісти у себе вдома. Адже дуже важливо, щоби до нас приїжджали люди з інших міст, дізнаючись про наше життя, культуру і традиції».

На згадку про зустріч Олексій Каспрук та голова оргкомітету конкурсу, заслуженй журналіст України Юрієй Работін обмінялися символічними подарунками. Також сувеніри отримали усі гості. Протягом дня вони взяли участь у презентації другої частини книги «Сніп на покуті. Костянтин Попович на сторінках буковинської преси», відвідали Муніципальну бібліотеку імені Анатолія Добрянського, музеї Володимира Івасюка та Ольги Кобилянської, ознайомились із туристичними родзинками Чернівців.

Довідково

Конкурс «Українська мова – мова єднання» за 18 років вийшов за межі нашої країни та впевнено крокує різними державами світу. У рік 25-річчя Незалежності України відзначено понад 300 номінантів з нашої країни, а також з Азербайджану, Болгарії, Молдови, Польщі, Словаччини, Німеччини та Чехії.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У Луцьку розпочався ...

КОМЕНТАРІ