На Буковині визначили переможців гри Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху (+фото)

На Буковині визначили переможців гри Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху (+фото)

28.05.17 11:12 0 811
Обласного конкурсу стала Кельменецька команда «Джентельмени удачі». Саме вони представлятимуть Буковину на Всеукраїнському зльоті ЮІР – 2017.

Урочисте відкриття фіналу відбулося в Чернівецькому творчому центрі «Юність Буковини». У фінальній грі команд Веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху змагалося дев’ять команд: Берегометського, Хотинського, Кельменецького, Глибоцького, Новоселицького, Заставнівського, Герцаївського, Кіцманскього та Путильського районів.

Програма виступу складалась з трьох етапів: привітання «Виконуй Правила – переходь правильно», конкурс новин «YUIRNEWS» - «Обережно діти!» та музичне домашнє завдання «3D: Ваші документи…».







Учасники змагань продемонстрували вміння жартувати, співати, танцювати та високий рівень знань Правил дорожнього руху. Конкурсанти з гумором розповіли про ситуації, в які можуть потрапити на дорозі ті, хто ігнорує загальноприйнятими нормами поведінки та нехтує власною безпекою.







Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли представники відділу профілактики ДТТ УПД ГУНП в Чернівецькій області, управління освіти, Чернівецької спілки автомобілістів та громадськості. Кожна команда була на «висоті», тому виявити кращу було складною задачею. Отже, за загальним результатом трьох етапів конкурсу, перше місце посіла команда з смт. Кельменці «Джентельмени удачі», друге - команда «Стоп кадр» (с. Берегомет) та відповідно третє - команда «Реверс» (м.Новоселиця).

Від організаторів змагань команди отримали подарунки, грамоти, медалі та кубки.



Відділ ЗБДР УПД ГУНП в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лицензия на такси в СПб: ...

КОМЕНТАРІ