Театр тіней Delight створив унікальне 3Д шоу тіней

Театр тіней Delight створив унікальне 3Д шоу тіней

28.05.17 16:29 0 1430

Театр тіней Delight створив унікальне 3Д шоу поєднавши мистецтво театру тіней і голографічну проекцію. Артисти театру тіней показали всесвітньо відому казку про Попелюшку в новій інтерпретації, якої світ досі ще не бачив. Історія яку показує театр тіней Delight заворожує з першої секунди постановки, а відірвати погляд зі сцени неможливо до кінця виступу.

Вперше з моменту розвитку 3д технологій колектив зумів створити на даний момент унікальний 3Д театр тіней. За допомогою голографічної проекції, спеціального освітлення і людської тіні артисти немов розчиняються на сцені, а анімаційна картинка на сцені надає шоу небаченої вишуканості.

Історія яку показали артисти театру тіней Delight давно відома кожному з маленьких років. З самого дитинства кожна дитина немов закохується в цю казку з перших кадрів мультфільму або рядків твору і переживає за Попелюшку до кінця історії.

За допомогою людських тіл артисти театру тіней збирають фігури які оточують світ Попелюшки і допомагають прожити їй цю історію.

Театр тіней Delight вже встиг створити кілька робіт в жанрі 3д театру тіней, які полюбилися глядачеві з першої секунди. Артисти театру почали працювати в цьому жанрі з 2016 року і встигли порадувати своїми постановками тисячі глядачів.

Для створення одного номера йде досить таки багато часу, оскільки з'єднати все воєдино тяжка задача. Один номер складається з декількох частин, а його створення відбувається в кілька етапів. Один з важливих моментів це з'єднання в єдине ціле всіх шматочків пазла з яких складається номер.

В арсеналі театру є сторія про кохання молодої пари, яку вдалося показати артистам театру тіней Delight в новому для світу жанрі такому як 3д театр тіней. Історію яку показали артисти театру нагадує сьогоднішнє життя українців, які не по своїй волі поринули в світ розрухи і військовим дії, де тисячі відважних молодих хлопців жертвують своїм життям захищають свою батьківщину і свій будинок.

Історія молодої пари, чиє життя припала на початку військових дій, показує наскільки жорстока може бути доля сьогодні. Буквально один момент і вибухи з пострілами розлучили пару по різні боки, не даючи їм знову зустрітися і обійнятися.

Створюючи номер артисти театру тіней Delight використовували голографічний екран, який дозволяв зробити картинку об'ємну а номер насичений спецефектами. Завдяки цьому екрану вдалося підкреслити військові дії, які відбувалися під час номера. Вибухи від знаряддя, зруйновані будинки, палаючий вогонь заполонили картинку.

3Д шоу тіней, яке створив театр тіней Delight, на даний момент є унікальним у своєму роді. Вони першими зуміли поєднати стільки багато жанрів в єдине ціле, яких до цього ніхто ще не з'єднував разом. На даний момент артисти займаються творчістю вже більше 5 років, і накопичений досвід дозволив створити їм дану історію наскільки красивою і неймовірною. Театр тіней Delight вже встиг об'їздити багато країн показавши своє мистецтво глядачеві серед яких Португалія, Франція, Німеччина, Кувейт і багато інших.

За свого часу артисти встигли побувати на багатьох талант і тв шоу в світі. Одне з останніх таких шоу є Die Puppenstars. Дивовижне ТВ шоу в Німеччині, яке збирає артистів з усього світу. На даному шоу театр тіней показав постановку про подорож дівчини по світу, яка сподобалася журі даного шоу.

У 2016 році театр тіней Delight зі своєю програмою відвідав міжнародний фестиваль в Кувейті Kuwait Festival City, де протягом десяти днів глядачі спостерігали шоу програму підготовлену для фестивалю.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Лицензия на такси в СПб: ...
Наступна новина: Монтаж кондиционеров в ...

КОМЕНТАРІ