Кліматична техніка: Кондиціонери

Кліматична техніка: Кондиціонери

29.05.17 11:47 0 1151

Сучасна кліматична техніка - це величезна різноманітність кондиціонерів, призначених для вирішення найрізноманітніших завдань. Це можуть бути потужні установки для охолодження-обігріву будівель, а можу бути компактні спліт-системи, розраховані на одну кімнату. До речі, в Україні якісну кліматичну техніку можна придбати в інтернет-магазині: https://airoom.com.ua/.

Мобільні кондиціонери

Мобільні системи зазвичай не мають зовнішнього блоку. Це пояснюється тим, що система занадто компактна і просто має повітрявідвід для гарячого повітря і другий повітрявідвід для забору холодного повітря з вулиці. Спліт системи без зовнішнього блоку за своїми якостями не поступаються великогабаритним системам і можуть використовуватися в будь-яких приміщеннях.

Звичайно, з таким кондиціонером охолодити або обігріти кілька приміщень не представляється можливим. Часто вони використовуються в якості додаткових систем. Слід зазначити, що спліт системи такого зразка можуть працювати тільки на охолодження, але є й моделі для забезпечення обігріву та охолодження.

Підлогові кондиціонери

На сьогодні підлогові кондиціонери представлені різноманітними моделями. Вони приваблюють широким набором різних функцій і своєю компактністю. Це можуть бути:

  • прості моделі, які мають тільки один режим охолодження;
  • або кондиціонери, за допомогою яких можна регулювати температуру в приміщенні.

Багато виробників навіть оснащують підлогові кондиціонери кольоровим дисплеєм, за допомогою якого можна:

  • отримувати максимально точну інформацію;
  • регулювати температуру і вологість в приміщенні.

Сучасні підлогові кондиціонери мають і спеціальні функції, що дозволяють заощаджувати електроенергію. Це дозволяє максимально ефективно використовувати кліматичну техніку, створюючи комфортні умови для існування. Ще однією важливою особливістю таких систем є наявність фільтрів й іонізаторів повітря, які захищають здоров'я людини.

Ціна питання

Говорячи про якість підлогових кондиціонерів, не можна залишити поза увагою і тему ціни. Випускаються різні моделі, ціни на які варіюються в залежності від бренду і марки виробника. Звичайно, найбільш функціональна модель буде відрізнятися високою ціною.

Якщо кондиціонер оснащений кольоровим дисплеєм, можливістю регулювати температуру і вологість, то і ціна на нього буде висока. Але ви сміливо можете зупинити свій вибір і на найпростішій моделі, у якій є функції охолодження і обігріву, але при цьому немає можливості регулювати вологість в приміщенні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Регулятор давления в ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ