В’ячеслав Войнаровський:Запровадження безвізового режиму відкриває нові можливості для громадян України

В’ячеслав Войнаровський:Запровадження безвізового режиму відкриває нові можливості для громадян України

30.05.17 14:37 0 595
І в цьому випадку особлива роль буде відведена молоді, яка зможе більш вільно пересуватися, знайомитися з іншими країнами, з їхньою культурою, історією та привозити нові знання та можливості для ведення бізнесу до України. На цьому наголосив керівник Представництва МЗС України у Львові В'ячеслав Войнаровський під час першого дипломатичного дня Форуму «Тернопільщина INVEST-2017», що проходив у Збаразькому замку.

При цьому він зазначив, що деякі з голів дипломатичних місій, які присутні на Форумі, вже задекларували готовність започаткування роботи у Тернополі нових консульських установ іноземних держав, які будуть очолювані почесними консулами.

«Це, власне, також є одним із дуже дієвих інструментів, які сприяють активізації міжнародного співробітництва в регіоні у різних сферах. А сам факт готовності відкривати іноземні консульства в Тернополі є підтвердженням великої довіри до регіону, визнанням перспективності регіону щодо міжнародної співпраці, а також визнанням дієвої роботи керівництва області та міста», – підкреслив В'ячеслав Войнаровський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Святковий концерт ...
Наступна новина: З початку року експерти ...

КОМЕНТАРІ