На Тернопільщині оновлять дорожнє покриття на 4 дорогах

На Тернопільщині оновлять дорожнє покриття на 4 дорогах

30.05.17 12:26 0 574
Завдяки митному експерименту інфраструктура області отримає додаткові капіталовкладення.

Так, у 2017 році тернопільські митники прогнозують перевиконання плану надходжень. Половину цих коштів інвестують у відновлення доріг області, адже з 1 січня 2017 року набувають чинності зміни до Бюджетного кодексу України. Йдеться про запровадження реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування (Закон України від 20 грудня 2016 року № 1789 – VIII «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України»), інформує Служба автомобільних автомобільних доріг в Тернопільській області.

Законодавець постановив, що у разі перевиконання показників надходжень митних платежів, визначених у державному бюджеті, 50% від такого перевиконання зараховується до спеціальних фондів обласних бюджетів. Ці кошти надалі будуть спрямовуватися на ремонт автомобільних доріг.

Станом на 24 травня Тернопільська митниця передбачає перерахування на ремонт доріг краю 93 мільйонів гривень.

Обласна державна адміністрація затвердила перелік ділянок автошляхів, ремонт яких буде здійснюватися за акумульовані митницею кошти. Їх є 5.

Так, на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області у 2017 році буде розпочато ремонт 2 ділянок на міжнародній трасі та трьох ділянок місцевих доріг.

На М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече) буде здійснено поточний середній ремонт 5,8 кілометра дороги. Нове покриття отримає 10,5 кілометри дороги Порохова-Космирин, 7 км автошляху Джурин-Попівці та 7,3 км Потік-Конюхи-Хоростець.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: 31 травня - ...

КОМЕНТАРІ