Чернігів: Депутати міськради з міського бюджету додатково виділили кошти на ремонт доріг,парків,фонтанів та заклади освіти

Чернігів: Депутати міськради з міського бюджету додатково виділили кошти на ремонт доріг,парків,фонтанів та заклади освіти

30.05.17 12:08 0 556
На засіданні 20-ї сесії Чернігівської міської ради 7-го скликання, що відбулося 25 травня, депутати міськради, окрім капітального ремонту дороги до міського пляжу по вул. Береговій (що активно обговорюється), прийняли рішення спрямувати додатково кошти й на інші сфери життєдіяльності міста. Зокрема, на будівництво доріг, ремонт фонтанів, парків та заробітну плату для педагогів у ДНЗ, ПНЗ та профтехосвіті.

Як вже повідомлялося раніше, з 1 липня підвищаться тарифні розряди педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, які фінансуються з міського бюджету м. Чернігова. При цьому додаткові витрати місцевого бюджету складуть близько 4,3 млн грн.

Крім того, депутати міської ради додатково виділили кошти на енергоефективну реновацію (реконструкцію) ЗНЗ № 11 (3,9 млн грн), на поточний ремонт ДНЗ та ЗНЗ для усунення наслідків аварійних ситуацій, які виникають (2 млн грн), на придбання 24 бензокосів (168 тис грн). Загалом на освітні заклади міста додатково виділено 9,8 млн грн коштів міського бюджету.

На сферу житлово-комунального господарства загалом додатково виділені кошти у сумі 74,3 млн грн. Це, зокрема, капітальний ремонт об'єктів вулично-дорожньої мережі – 35,3 млн грн, реконструкція фонтанів на Алеї Героїв – 16,8 млн грн, будівництво фонтанів у сквері Б. Хмельницького – 9,2 млн грн, поточний ремонт доріг – 9 млн грн. У сквері Б. Хмельницького також будуть проведені роботи з реконструкції газону та зелених насаджень: видалення старих дерев і корчування пнів, садіння нових дерев та кущів, живої огорожі та квітника, встановлення металевих конструкцій з термочашами. На ці цілі виділено 4,2 млн грн.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільській ОДА ...
Наступна новина: Київська письменниця Софія ...

КОМЕНТАРІ